De website bouwer in Emmen

De website bouwer in Emmen

Getaweb is de nummer 1 website bouwer in Emmen en omstreken. Wij ontwikkelen websites met een webdesign die compleet zijn en waarbij ook gedacht wordt aan dat je goed gevonden moet worden op Google. Dat doen we door een website te maken die er niet alleen goed uit ziet, maar die ook slim in elkaar zit. We zetten dus niet zomaar een paar pagina’s online en dan zien we wel, maar in plaats daarvan leren wij jouw organisatie en producten kennen en gaan we ervoor zorgen dat je in beeld komt bij je doelgroep.

Betaalbaar en volledig online

Naast een website die volledig is, goed beveiligd, goed gevonden en gemakkelijk zelf te onderhouden, zijn we ook nog eens niet al te duur. Vraag gerust een vrijblijvende offerte.

Gewoon bovenaan met je organisatie en produkt

Alleen een goede website is niet genoeg. Je wilt bovenaan staan in de zoekmachines, zoals Google. Standaard leveren wij daarom onze websites al met de benodigde technieken, zodat zoekmachines jou website kunnen vinden. Maar we bieden meer.

Online zoekmachine marketing (SEO)

Wij bieden onze klanten de online zoekmachine marketing (SEO) abonnement, waarmee wij maandelijks de website optimaliseren voor Google. Vraag naar ons abonnement. Sta je eenmaal bovenaan dan profiteer je van de gratis reclamemogelijkheden met Google.  Niets voor niets start 70% van alle zoekopdrachten met het zoeken naar een bedrijf of product.

Wij willen u graag vrijblijvend informeren

Stuur een bericht en wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave.

website laten maken in emmen
Bel ons