Melding bij onveilige verbinding in Chrome

Melding bij onveilige verbinding in Chrome

De afgelopen maanden hebben wij veel websites voorzien van een SSL-certificaat waarbij de website te herkennen is aan een groen slotje en een adres dat met HTTPS begint. Eerder hebben wij al geschreven over SSL en ook dit in het kader over AVG.

Op dit moment maakt een kwart van de Nederlandse websites nog geen gebruik van SSL en dus is er sprake van een onveilige verbinding. Met een onveilige verbinding kunnen gegevens van bezoekers onderschept worden. Meer hierover staat ook op een artikel van nu.nl.

Daarnaast is door Google bekend gemaakt dat zij over ongeveer een week met een nieuwe versie van de veelgebruikte browser Chrome uitkomen. Daarin worden sites zonder HTTPS duidelijk gemarkeerd. Bezoekers krijgen een melding in beeld te zien. Volgens het artikel van nu.nl (zie hierboven) zal dit een rode melding zijn, maar dat konden wij niet terug vinden in de blog van Google.

Indien u wilt voorkomen dat bezoekers op uw website deze melding zien dan wordt het tijd om contact met ons op te nemen. Wij kunnen een advies geven wat betreft SSL, maar ook hoe uw website geschikt wordt voor AVG.

reCAPTCHA is required.
Hoe kunnen wij u helpen?

Maak een vrijblijvende afspraak voor een advies hoe wij u bedrijf beter in beeld kunnen krijgen.

Reclame Custom Management
Advertentie
Energiewacht narrowcasting
Narrow casting
Smartpuls Narrowcasting
Narrow casting
Lekker Drents – bieretiket
Drukwerk

Ook interesse om beeld te komen bij uw klanten?

Bel ons