Met Narrowcasting van Getaweb in beeld met je doelgroep

GetAscreen, de narrow casting oplossing

Narrowcasting is een vorm van communicatie waarbij publiek op een bepaalde locatie wordt bereikt door middel van een beperkt netwerk van audiovisuele displays (televisieschermen). De term narrowcasting is het tegenovergestelde van broadcasting, dat niet plaatsgebonden is en waarmee een groot publiek wordt bereikt. Een doelgroep wordt bereikt met door de eigenaar van de schermen gecontroleerde content. Deze kan bestaan uit reclameboodschappen maar kan ook een informatief karakter hebben.

Promotie en informatie

Narrowcasting kan in een winkel worden gebruikt om klanten te informeren over nieuwe producten en aanbiedingen. In het openbaar vervoer wordt steeds vaker narrowcasting ingezet, vooral om reizigers actuele reisinformatie aan te bieden. Ook in de horeca en in ziekenhuizen en gewoon in het straatbeeld duikt narrowcasting steeds vaker op.

Door onze jarenlange ervaring met vormgeving, reclame en marketing kunnen wij alle ontwerpen (in overleg met u) ontwerpen. Dat kan voor een eenvoudig stilstaand beeld, maar ook met animatie of video. Hiervoor bieden wij voordelige abonnementen.

Hoe werkt het?

Vanuit een server worden de schermen via Internet aangestuurd.  Op locatie kunt u volstaan met eenvoudige schermen die wij via een castingbox koppelen (via Wifi) aan het internet. De informatie kunt u aanmaken op uw eigen werkplek, waarna dit automatisch wordt geupload naar de server. Via een intelligente scheduling methode wordt daarna de juiste informatie op het juiste tijdstip getoond aan uw doelgroep. Eventueel kan al van te voren de actie’s voor a.s week klaar gezet worden.

Wij willen u graag vrijblijvend informeren

Hoe kunnen wij u helpen?

Maak een vrijblijvende afspraak voor een advies hoe wij u bedrijf beter in beeld kunnen krijgen.

Reclame Custom Management
Advertentie
Energiewacht narrowcasting
Narrow casting
Smartpuls Narrowcasting
Narrow casting
Lekker Drents – bieretiket
Drukwerk

Wilt u uw bedrijf ook beter in beeld?

Bel ons