zoekmachine marketing (seo)

Online marketing Emmen

We gaan steeds meer en vaker online en dan wil je als bedrijf in beeld komen bij je doelgroep. Online marketing wordt dan ook steeds belangrijker. Bovendien is het veel voordeliger dan een advertentie in de krant of andere offline marketingmethodes. Online marketing in Emmen door Getaweb zorgt er voor dat jou bedrijf in beeld komt!

Dat doen we door een aantal online marketing methodes.

Standaard starten we met de zoekmachine optimalisatie, dit heet ook wel SEO (Search Engine Optimalization). Jouw website mag er dan wel goed uit zien, maar krijg je wel voldoende bezoek en natuurlijk aanvragen via jouw website? Door een goede SEO met Online Marketing Emmen door Getaweb krijg je meer omzet via je website.

Een gratis Quickscan door Online Marketing Emmen.

Wij verzorgen een Quickscan van jouw website en hoe je nu in Google zichtbaar bent. Aan de hand van een uitgebreide checklist kunnen we alle onderdelen bij langs lopen en daarna een advies geven. Hiervoor kun je hieronder een aanvraag mailen.

Wat doen we nog meer op het gebied van Online Marketing?

Naast de Zoekmachine marketing (SEO) verzorgen wij ook:

  • Zoekmachine advertenties (SEA)
  • Online advertenties en banners
  • Social Media marketing
  • E-Mail marketing
  • Affiliate marketing

Naast online marketing verzorgt Getaweb natuurlijk ook de offline marketing en dat jouw website up to date blijft voor de laatste ontwikkelingen.

online marketing emmen

Betaalbaar en professioneel

Wij bouwen websites met behulp van een gebruikersvriendelijke CMS (content beheer systeem), zodat je altijd uw eigen website kunt beheren (maar dat mag je natuurlijk ook aan ons overlaten). Speciale wensen? We kunnen een website eenvoudig uitbreiden met tal van plugins, maar bouwen ze ook op maat. Bovendien koppelen wij uw website aan social media kanalen zoals Facebook of Twitter. Bovendien zorgen we ervoor dat je website in beeld komt door Online Marketing. Dat doen we al jaren en met veel succes!

Wij willen je graag vrijblijvend informeren

Stuur een bericht en wij maken een afspraak voor een gratis Online Marketing Quickscan.

Hoe kunnen wij u helpen?

Maak een vrijblijvende afspraak voor een advies hoe wij u bedrijf beter in beeld kunnen krijgen.

Reclame Custom Management
Advertentie
Energiewacht narrowcasting
Narrow casting
Smartpuls Narrowcasting
Narrow casting
Lekker Drents – bieretiket
Drukwerk

Wilt u uw bedrijf ook beter in beeld?

Bel ons