Webshop Emmen

Een webshop van Getaweb Emmen maakt u succesvol!

Getaweb Emmen is het adres als het gaat om een webshop. Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van succesvolle webshops. Wij maken onze webshops met WooCommerce, de nummer één webshop die werkt met het bekende webpakket WordPress. Voor WooCommerce zijn tal van plugins beschikbaar waarbij wij uw webshop naar wens kunnen opbouwen. Bovendien is deze webshop zeer gebruiksvriendelijk en kan gekoppeld worden met diverse betalingssystemen, zoals Ideal, Paypal, Creditcards, etc.

Het invoeren van producten, betalingscondities, verzendwijze- en kosten, BTW-tarieven, etc. gaat erg gemakkelijk met de WooCommerce webshop. Wij gaan samen met jou bepalen hoe jij je producten wil tonen in de webshop en daarna verkopen. Daarnaast ontvang je van ons online video instructies zo dat het beheer erg gemakkelijk wordt.

Bestellingen komen binnen op de webshop en je krijgt een e-mailnotificatie bij elke bestelling, daarna kun je de orders verzamelen en een pakbon en factuur maken. Klantkortingen, afspraken met je klant, samengestelde producten, noem maar op, wij kunnen meestal wel hieraan voldoen. Bovendien kunnen wij meedenken over een goede winkelervaring door klanten binnen de shop. Zo kan je de gemiddelde verkoop vergroten en de klant weer (regelmatig) terug laten komen.

webshop emmen

Jouw webshop moet goed gevonden worden

Een webshop die niet gevonden wordt zal ook geen hoge omzet gaan maken. Daarom bieden wij Online Zoekmachine Marketing (SEO). Daarmee zorgen wij ervoor dat je webshop bovenin Google komt.

Onze webshops zijn standaard al voorzien van de benodigde instellingen voor Google, maar met een goede inventarisatie, advies en het Google Coaching pakket kom en blijf je in beeld bij de Google zoekmachine. We gaan dan ook goed kijken wat jouw concurrent doet en we geven advies wat je er zelf ook nog aan kunt doen.

Maak gerust een afspraak voor meer informatie en een vrijblijvend advies!

Wij willen u graag vrijblijvend informeren

Stuur een bericht en wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave.

Hoe kunnen wij u helpen?

Maak een vrijblijvende afspraak voor een advies hoe wij u bedrijf beter in beeld kunnen krijgen.

Reclame Custom Management
Advertentie
Energiewacht narrowcasting
Narrow casting
Smartpuls Narrowcasting
Narrow casting
Lekker Drents – bieretiket
Drukwerk

Wilt u uw bedrijf ook beter in beeld?

Bel ons