Webshop

De betere webshops voor een zichtbaar resultaat!

Wij ontwikkelen webshops zodanig dat u online resultaat gaat halen. Daarvoor heeft een webshop nodig, die slim in elkaar steekt en waarbij uw doelgroep direct kan reageren. Zo’n webshop werkt altijd en overal, dus zowel goed op een smartphone en op verschillende browsers en waarbij de bezoeker tot actie wordt aangezet. Wij zullen zorgen voor een goed design die past bij uw huisstijl en 1 op 1 loopt met uw reclamecampagnes. We zijn benieuwd naar uw doelen en uw doelgroep en bouwen dan een website die ook nog eens betaalbaar is..

Uw website, ontwikkeld voor uw doelgroep, wordt voorzien van een call to action op de juiste plek, waardoor bezoekers snel in contact met u komen. Wij maken hiervoor gebruik van van de meest moderne technieken en zorgen ervoor dat uw webshop up-to-date blijft. Daarnaast realiseren wij websites, apps, nieuwsbrieven en de webhosting. En wij zorgen ervoor dat uw website gemakkelijk gevonden wordt.

Bovendien zijn de webshops van Getaweb gemakkelijk te beheren en kunnen meegroeien met de omzet en de groei van uw organisatie.

Betaalbaar en professioneel

Wij bouwen webshops met behulp van een gebruikersvriendelijke CMS (content beheer systeem), zodat u altijd uw eigen webshop kunt beheren (maar dat mag u natuurlijk ook aan ons overlaten). Speciale wensen? We kunnen een website eenvoudig uitbreiden met tal van plugins, maar bouwen ze ook op maat. Bovendien koppelen wij uw webshop aan social media kanalen zoals Facebook of Twitter.

Wij willen u graag vrijblijvend informeren

Stuur een bericht en wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave.

[contact-form-7 id=”2004″]
Hoe kunnen wij u helpen?

Maak een vrijblijvende afspraak voor een advies hoe wij u bedrijf beter in beeld kunnen krijgen.

getaweb webdesign website noco2
Website NoCo2 / Emmen
Websites
getaweb webdesign website buspop emmen
Website BusPoP Emmen
Websites
getaweb webdesign website adevents
Website Adevents / Emmen
Websites
getaweb webdesign website revo
Website Revo Debiteuren Emmen
Websites

Wilt u uw bedrijf ook beter in beeld?

Bel ons