Webshops voor ondernemers uit Assen en omgeving

Wij ontwikkelen een webshop voor bedrijven in Assen en omgeving.

Wij ontwikkelen de webshop voor ondernemers uit Assen en omgeving, maar ook voor bedrijven verder in Drenthe en Groningen. Wij verzorgen de websdesign en webbouw zodanig dat u online resultaat kunt halen (lees OMZET). Daarvoor heeft een webshop nodig, die slim in elkaar steekt en waarbij uw doelgroep direct kan bestellen. Zo’n webshop werkt altijd en overal, dus zowel goed op een smartphone en op verschillende browsers en waarbij de bezoeker tot actie wordt aangezet (lees KOPEN). Wij zullen zorgen voor een goed design die past bij uw huisstijl en 1 op 1 loopt met uw reclamecampagnes. We zijn benieuwd naar uw doelen en uw doelgroep en bouwen dan een webshop die ook nog eens betaalbaar is..

Webshop Assen zorgt ervoor dat iedereen snel kan bestellen!

Uw webshop, ontwikkeld voor uw doelgroep, steekt gemakkelijk in elkaar en zorgt dat een ieder snel kan bestellen. Wij maken hiervoor gebruik van van de meest moderne technieken en zorgen ervoor dat uw webshop up-to-date blijft. Daarnaast realiseren wij websites, apps, nieuwsbrieven en de webhosting Daarnaast zorgen we ervoor dat uw website gemakkelijk gevonden wordt.

Betaalbaar en professioneel

Wij bouwen webshop met behulp van gebruikersvriendelijke software, zodat u altijd uw eigen website kunt beheren (maar dat mag u natuurlijk ook aan ons overlaten). Speciale wensen? We kunnen een website eenvoudig uitbreiden met tal van plugins, maar bouwen ze ook op maat. Bovendien koppelen wij uw website aan social media kanalen zoals Facebook of Twitter.

Wij willen u graag vrijblijvend informeren

Stuur een bericht en wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave.

Hoe kunnen wij u helpen?

Maak een vrijblijvende afspraak voor een advies hoe wij u bedrijf beter in beeld kunnen krijgen.

Reclame Custom Management
Advertentie
Energiewacht narrowcasting
Narrow casting
Smartpuls Narrowcasting
Narrow casting
Lekker Drents – bieretiket
Drukwerk

Wilt u uw bedrijf ook beter in beeld?

Bel ons